GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

Knitpro symfonie Verwisselbare Breipunten

Productomschrijving
Knitpro symfonie Verwisselbare Breipunten De KnitPro Symfonie verwisselbare breipunten zijn gemaakt van een opvallend veelkleurig gepolijst hout dat zowel licht van gewicht als uitzonderlijk sterk is. Met geleidelijk taps toelopende punten zijn de naalden voor alle garensoorten geschikt. Zoals alle houten breinaalden, bieden ook de KnitPro Symfoni...

Knitpro symfonie Verwisselbare Breipunten

De KnitPro Symfonie verwisselbare breipunten zijn gemaakt van een opvallend veelkleurig gepolijst hout dat zowel licht van gewicht als uitzonderlijk sterk is. Met geleidelijk taps toelopende punten zijn de naalden voor alle garensoorten geschikt. Zoals alle houten breinaalden, bieden ook de KnitPro Symfonie breipunten een aangenaam natuurlijke warmte, waardoor urenlang breiplezier en comfort gegarandeerd is. Dankzij het innovatief ontworpen verbindingspunt loopt de kabel feilloos over in de breipunt zonder dat uw draad zal blijven haken. Uitstekend voor alle niveaus: zelfs voor beginners. Het verbaast dan ook niet dat KnitPro het Symfonie assortiment ‘de favoriet van de breister’ noemt! KnitPro Symfonie verwisselbare breipunten zijn verkrijgbaar in de maten 3.00-15.00mm en passen bij alle KnitPro kabels en accessoires. De breipunten zijn 11,5cm lang. Verpakt per paar en geleverd per 1 verpakking.

Contact

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected] en wij helpen je graag zo snel mogelijk verder. Lees onze Blogs voor meer inspiratie en gratis haakpatronen, volg ons op Instagram en Facebook blijf op de hoogte van alle exclusieve aanbiedingen en interessant nieuws rondom Echtstudio!

 

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Laatst bekeken producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »