GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

Knitpro Symfonie Afghaans Tunische haaknaalden

Productomschrijving
Knitpro Symfonie Afghaans Tunische haaknaalden De Knitpro Symfonie Afghaans Tunische haaknaalden worden geleverd in opvallend mooie kleurenpatronen en hebben een verbazingwekkende sterkte. Ondanks hun lichte gewicht zijn deze tunische haaknaalden nog steeds zeer duurzaam en uitzonderlijk sterk. Wanneer u met deze naalden werkt, worden uw handen ni...

Knitpro Symfonie Afghaans Tunische haaknaalden

De Knitpro Symfonie Afghaans Tunische haaknaalden worden geleverd in opvallend mooie kleurenpatronen en hebben een verbazingwekkende sterkte. Ondanks hun lichte gewicht zijn deze tunische haaknaalden nog steeds zeer duurzaam en uitzonderlijk sterk. Wanneer u met deze naalden werkt, worden uw handen niet koud: deze naalden voelen warm aan. Deze naalden zijn een favoriete tunische haaknaald van een haakster omdat ze geen vermoeide handen zullen veroorzaken.
Let op als je hier mee wilt tunisch haken, dan heb je een losse kabel erbij nodig.

Kenmerkend voor Tunisch haakwerk is dat het een voor en achterkant heeft. Bij de tunische haaksteek zet je de steken eerst op de haaknaald (heengaande toer) en kant je ze af in de teruggaande toer. Je keert, anders dan bij gewoon haakwerk het haakwerk dan ook niet om, maar je blijft aan dezelfde kant werken.

Het voordeel van een van deze losse tunische haaknaald met kabel is dat het gewicht van de lap die ontstaat verplaatst wordt van haaknaald naar de kabel die op schoot ligt; het haken gaat hierdoor lichter en gewrichten en spieren worden hierdoor minder belast.

Contact

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected] en wij helpen je graag zo snel mogelijk verder. Lees onze Blogs voor meer inspiratie en gratis haakpatronen, volg ons op Instagram en Facebook blijf op de hoogte van alle exclusieve aanbiedingen en interessant nieuws rondom Echtstudio!

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Laatst bekeken producten