GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

Knitpro Nova Cubics breinaald 35cm

Knitpro Knitpro Nova Cubics breinaald 35cm
Productomschrijving
Knitpro Nova Cubics breinaald 35cm De Knitpro Nova Cubics breinaald 35cm combineert de perfecte vorm met een sterk materiaal. Voor mensen met artritis in de handen en polsen kan de vierkante vorm van de breinaalden de spanning verlichten, waardoor u zachter kunt breien. De Nova metalen serie is voor degenen die de voorkeur geven aan metalen breina...

Knitpro Nova Cubics breinaald 35cm

De Knitpro Nova Cubics breinaald 35cm combineert de perfecte vorm met een sterk materiaal. Voor mensen met artritis in de handen en polsen kan de vierkante vorm van de breinaalden de spanning verlichten, waardoor u zachter kunt breien. De Nova metalen serie is voor degenen die de voorkeur geven aan metalen breinaalden. Het eenvoudige ontwerp en de materialen maken de naalden ook zeer duurzaam.

De breinaalden zijn gemaakt van messing vermengd met nikkel en meten 35 cm. Door het gladde oppervlak glijden de steken moeiteloos door de naalden. Tegelijkertijd zijn de naalden licht van gewicht. Dit zorgt voor comfort in uw handen en u kunt urenlang genieten van het breien. De set bevat 8 maten truienaalden in de maten 3,5-8 mm. Alles wordt geleverd in een metallic grijs kunstlederen etui.

Met het breigereedschap van KnitPro krijg je een sterk product voor een eerlijke prijs. KnitPro's breinaalden maken breien gemakkelijk. Door de veelzijdigheid van de KnitPro Nova Metal kun je ze voor verschillende breiprojecten gebruiken. Koop ze voor jezelf of geef ze cadeau aan de fanatieke breister.

Contact

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected] en wij helpen je graag zo snel mogelijk verder. Lees onze Blogs voor meer inspiratie en gratis haakpatronen, volg ons op Instagram en Facebook blijf op de hoogte van alle exclusieve aanbiedingen en interessant nieuws rondom Echtstudio!

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Laatst bekeken producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »