GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

Knitpro kabel

Knitpro Knitpro kabel
Productomschrijving
Knitpro kabel De Knitpro kabel zal nooit knikken of in de knoop raken, wat heerlijk breit en waardoor hij ook gemakkelijk op te bergen is. U kunt de kabel gemakkelijk verbinden met de naaldpunten en vastdraaien met de bijgeleverde kabelsleutel. Met de eindkappen kunt u de kabel ook als rechte naald gebruiken. De paarse nylon kabel voelt glad aan e...

Knitpro kabel

De Knitpro kabel zal nooit knikken of in de knoop raken, wat heerlijk breit en waardoor hij ook gemakkelijk op te bergen is. U kunt de kabel gemakkelijk verbinden met de naaldpunten en vastdraaien met de bijgeleverde kabelsleutel. Met de eindkappen kunt u de kabel ook als rechte naald gebruiken. De paarse nylon kabel voelt glad aan en glijdt moeiteloos door de steken. Verkrijgbaar in 40, 60, 80, 100, 120 en 150cm lengte, gemeten inclusief naaldpunten. Elke verpakking bevat 1 kabel, 2 eindkappen en 1 kabelsleutel. De kabel wordt geleverd per 1 verpakking.

Contact

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected] en wij helpen je graag zo snel mogelijk verder. Lees onze Blogs voor meer inspiratie en gratis haakpatronen, volg ons op Instagram en Facebook blijf op de hoogte van alle exclusieve aanbiedingen en interessant nieuws rondom Echtstudio!

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Laatst bekeken producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »