GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

Breinaald met knop Hout 40cm

43% sale
Echtstudio NL Breinaald met knop Hout 40cm
Productomschrijving
Breinaald met knop Hout 40cm Deze Breinaald met knop Hout 40cm zijn gemaakt van hout, waardoor deze zeer geschikt zijn voor mensen die last hebben van een nikkelallergie. Met deze naalden kunnen projecten als truien, kussenslopen of sjaals uit dikker garen comfortabel worden gebreid. Met de grotere maten kunt u ook stokhaken of bezemsteelbreien. V...

Breinaald met knop Hout 40cm

Deze Breinaald met knop Hout 40cm zijn gemaakt van hout, waardoor deze zeer geschikt zijn voor mensen die last hebben van een nikkelallergie. Met deze naalden kunnen projecten als truien, kussenslopen of sjaals uit dikker garen comfortabel worden gebreid. Met de grotere maten kunt u ook stokhaken of bezemsteelbreien. Verkrijgbaar in diverse maten.

Contact

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected] en wij helpen je graag zo snel mogelijk verder. Lees onze Blogs voor meer inspiratie en gratis haakpatronen, volg ons op Instagram en Facebook blijf op de hoogte van alle exclusieve aanbiedingen en interessant nieuws rondom Echtstudio!

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Laatst bekeken producten

Echtstudio NL Breinaald met knop Hout 40cm
Echtstudio NLBreinaald met knop Hout 40cm
Op voorraad
€5,15€2,95
Toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »