GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

8 augustus 2024

Uitbreiding van Ons Ontwerp Team

Echtstudio is op zoek naar Fanatieke en Enthousiaste Hakers!

Bij Echtstudio geloven we in de kracht van creativiteit en de magie van handgemaakt werk. We zijn trots op ons uitgebreide assortiment haakpatronen en haakpakketten, die stuk voor stuk met passie zijn ontworpen. Om onze collectie nog verder uit te breiden en onze trouwe klanten te blijven inspireren, willen we ons Ontwerp Team gaan uitbreiden!

Ben jij een gepassioneerde haker die barst van de creatieve ideeën? En kun je prachtige haakpatronen ontwerpen? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zoeken fanatieke en enthousiaste hakers die met ons willen samenwerken om de mooiste patronen en haakcreaties tot leven te brengen.

Wat wij zoeken:

  • Passie voor Haken: Je hebt liefde voor haken en geniet ervan om nieuwe patronen en ontwerpen te creëren.
  • Technische Vaardigheden: Je hebt ervaring met verschillende haaktechnieken en kunt patronen schrijven.
  • Enthousiasme: Je bent enthousiast, positief en wilt blijven creëren.

Ben je geïnteresseerd?

Wil jij deel uit maken van het Echtstudio Ontwerp Team? Stuur ons dan een e-mail met enkele voorbeelden van je creaties en je contactgegevens naar [email protected]

Wij kijken ernaar uit om jouw creatieve talenten te ontdekken en samen te werken aan de meest mooie en unieke haakprojecten!

Liefs, Team Echtstudio

Ontdek Made by Marlous, onze nieuwste aanwinst binnen ons Ontwerp Team!

Graag verwelkomen wij onze nieuwste aanwinst binnen ons Ontwerp Team, maak kennis met Marlous. Zij zal voor ons als ontwerpster aan de slag gaan onder de naam Made by Marlous. Of je nu een haakpakket voor de wintermaanden zoekt, een uniek cadeau wilt maken, of gewoon iets nieuws wilt proberen, alles is mogelijk. de Made by Marlous-patronen bieden variatie voor zowel beginnende, als ervaren hakers en zullen je inspireren en blijven uitdagen om prachtige creaties te maken!

Made by Marlous Echtstudio

Reacties

  • Door Team Echtstudio, 9 augustus 2024

    Hoi Marja, bedankt voor je reactie. We nemen via de mail contact op om dit verder te bespreken.
    Groetjes,
    Team Echtstudio

  • Door Marja Waalwijk, 9 augustus 2024

    Ik ontwerp en schrijf al 20 jaar. Ik heb mijn eigen website; www.tjeempie.com en ontwerp voor Gek op Haken en Aan de haak. Ik schrijf voor Gek op haken ook blogs. Neem eens een kijkje op mijn site om een idee te krijgen van wat...

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »