GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

27 augustus 2024

Onze nieuwe aanwinst: Chantal van Froempje!

Maak kennis met onze Ervaren Amigurumi Ontwerpster!

Bij Echtstudio verrassen we onze haakcommunity steeds weer met de leukste en meest creatieve haakpatronen. Vandaag stellen we vol trots onze nieuwe ontwerpster van het Echtstudio Designer Team aan je voor: Chantal van Froempje! Met haar unieke haakpatronen zal ze je zeker inspireren. Lees snel verder om meer over Chantal en haar ideeën voor prachtige ontwerpen te ontdekken!

Maak kennis met Chantal

Ik ben Chantal Wiegeraad. Mijn grote hobby is haken. Ik haak ondertussen al behoorlijk wat jaren. Ik vind het heel ontspannend om te doen en geniet van het creatief bezig zijn. De laatste jaren ontwerp en verkoop ik onder de naam Froempje gehaakte vingerpoppetjes. Mijn vingerpoppetjes zijn al op een heleboel leuke plekken terechtgekomen! Ik vind het heel leuk om dingen te ontwerpen en ik wil daarom heel graag mijn werkzaamheden uitbreiden. Ik ben heel blij dat ik die kans krijg bij Echtstudio! Ik ga met heel veel zin aan de slag om leuke patronen te maken. Ik zal vooral amigurumi en woonaccessoires ontwerpen. Ben je nieuwsgierig naar mijn werk, kijk dan op Facebook bij @froempje of op Instagram bij  @froempje_atelier en @froempje_vingerpoppetjes en natuurlijk gewoon bij Echtstudio op de website!

Interesse in het Ontwerp Team van Echtstudio?

Naast Chantal zoeken we altijd getalenteerde ontwerpers die onze passie voor haken delen. Ben jij een creatieve haakontwerper en wil je ons team versterken? Mail ons op [email protected]

Liefs,
Team Echtstudio

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »