GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

6 augustus 2024

Meet Made by Marlous

Maak Kennis met Made by Marlous: De Nieuwe Ontwerpster bij Echtstudio!

Bij Echtstudio zijn we altijd op zoek naar manieren om onze haak community te inspireren en te verrijken. Daarom zijn we ontzettend blij om een nieuw lid van ons team aan jullie voor te stellen, maak kennis met Marlous! Zij zal voor ons als ontwerpster van haakpatronen aan de slag gaan onder de naam Made by Marlous. Met haar creativiteit en passie voor haken, zal Marlous ons ontwerp team versterken en zorgen voor vele nieuwe en unieke haakpatronen.

Ontmoet Marlous

Vanaf nu zal Marlous exclusief voor Echtstudio aan de slag gaan. Dit betekent dat je regelmatig kunt genieten van gloednieuwe patronen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe projecten voor tijdens de wintermaanden, een uniek cadeau wilt maken, of gewoon iets nieuws wilt proberen, Marlous verzorgt het allemaal. Haar haakpatronen zullen genoeg variatie bieden voor zowel beginnende hakers, als ervaren hakers. De ontwerpen zullen je blijven inspireren en uitdagen om ieder project of haakpakket tot een prachtige creatie te maken!

Made by Marlous Echtstudio

Interesse in het Ontwerp Team van Echtstudio?

Naast Marlous zoeken we altijd getalenteerde ontwerpers die onze passie voor haken delen. Ben jij een creatieve haakontwerper en wil je ons team versterken? Mail ons op [email protected]

Liefs,
Team Echtstudio

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »