GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

16 augustus 2024

Maak kennis met Bezig-meidje

Maak Kennis met Bezig-meidje: De Nieuwe Ontwerpster bij Echtstudio!

Bij Echtstudio blijven we onze haakcommunity inspireren met nieuwe ideeën. We zijn dan ook blij om ons nieuwste teamlid, Alie, te introduceren! Onder de naam Bezig-meidje brengt Alie haar creativiteit en passie voor haken naar ons ontwerpteam. Verwacht binnenkort een reeks unieke haakpatronen die onze community zeker zullen inspireren!

Even voorstellen...

Mijn naam is Alie Walsweer, te vinden op de socials onder de naam @bezigmeidje. Ben van jongs af aan al creatief bezig (heb een hele creatieve moeder). Maar haken is iets wat ik heel graag doe.
Sinds een aantal jaar ontwerp ik amigurumi's voor aan de haak. Als je me ergens tegenkomt is mijn haakwerk niet ver uit de buurt.
Ik vind het een kadootje om van een aantal bolletjes garen een leuke amigurumi te ontwerpen. Hou de site van Echtstudio goed in de gaten voor de nieuwste en leukste haak patronen!
Groetjes, Alie

Echtstudio Designer Team

Interesse in het Ontwerp Team van Echtstudio?

Naast Alie zoeken we altijd getalenteerde ontwerpers die onze passie voor haken delen. Ben jij een creatieve haakontwerper en wil je ons team versterken? Mail ons op [email protected]

Liefs,
Team Echtstudio

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »