GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

16 augustus 2024

Even voorstellen: Patronen van Studio Muis

Maak Kennis met Studio Muis: De Nieuwe Ontwerpster bij Echtstudio!

Bij Echtstudio zetten we ons voortdurend in om onze haakcommunity te verrassen met frisse en creatieve ideeën. Daarom zijn we trots om ons nieuwe teamlid, Kim, te introduceren! Onder de naam Studio Muis brengt Kim haar unieke stijl en liefde voor haken naar ons ontwerpteam. Binnenkort kun je genieten van de exclusieve haakpatronen die gegarandeerd voor nieuwe inspiratie zullen zorgen!

Maak kennis met...

Ik ben Kim Hendriks en ik publiceer haakpatronen onder de naam Studio Muis. Dit doe ik sinds 2018 op mijn website studiomuis.wordpress.com en voor het tijdschrift Aan de Haak. De afgelopen jaren heb ik ook geblogd voor Aan de Haak en Haakflix.
Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en besteed mijn vrije tijd graag aan haken en patronen ontwerpen. Ik maak veel verschillende dingen: van kleding tot kussens en amigurumi. Ik werk graag met kleur en verschillende motieven. Ik hoop dat jullie veel plezier gaan beleven aan de patronen die ik voor Echtstudio zal gaan ontwerpen!

Echtstudio Designer Team

Interesse in het Ontwerp Team van Echtstudio?

Naast Kim zoeken we altijd getalenteerde ontwerpers die onze passie voor haken delen. Ben jij een creatieve haakontwerper en wil je ons team versterken? Mail ons op [email protected]

Liefs,
Team Echtstudio

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »